wyszukiwanie zaawansowane
1 » Recenzje2

Filtrowanie

Mobilny Warsztat Festool

  • Festool promocja MW1000

Kontakt

  • PHU Pasja
    NIP: 669-16-60-178
  • E-mail:sklep@pasja.koszalin.pl
  • TelefonObsługa zamówień internetowych: 535 160 750
    Punkt sprzedaży Koszalin: 533 184 898
  • Godziny działania sklepuOd PN do PT 8.00 - 16.00

Najlepiej oceniane

Jak najbardziej godne polecenia wiertło stopniowe.
Ocena produktu 5/5

Recenzje

Okulary ochronne bezbarwne Zekler 30 Clear-HC ( 380600502 )

Okulary ochronne bezbarwne Zekler 30 Clear-HC ( 380600502 )

Ocena produktu 5/5

SUPER OKULARY! Testowaliśmy okulary 3M i Zeklery przez miesiąc, obaj pracownicy stwierdzili że okulary Zekler są dużo bardziej odporne na zarysowania, a wręcz nie rysują się!

Autor recenzji: Radosław
Data napisania recenzji: 24-10-2018

Kombinezon roboczy T/C szary Beta ( 7865 )

Kombinezon roboczy T/C szary Beta ( 7865 )

Ocena produktu 5/5

Produkt jest bardzo dobrej jakości, lekki i wytrzymały.Od kilku lat używam kombinezony robocze BETA i jestem bardzo zadowolony,polecam wszystkim niezdecydowanym.

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 20-09-2018

Piła do cięcia dokładnego dwustronna Bahco ( PC-9-9/17-PS )

Piła do cięcia dokładnego dwustronna Bahco ( PC-9-9/17-PS )

Ocena produktu 5/5

Daję cztery gwiazdki bo nie mam porównania z piłami z górnej półki cenowej. Tak asekurancko trochę :) Co do narzędzia, to za tą cenę otrzymałem świetny sprzęt. Piła tnie równo i czysto. Rzaz ładny, gładki,…

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za tak obszerną i szczegółową opinię na temat tej piły. Nie bez powodu jest tak szerokie zainteresowanie tym modelem - jak widać sprawdza się wyśmienicie! Pozdrawiamy

Autor recenzji: Bartłomiej
Data napisania recenzji: 24-05-2018

Precyzyjna grzbietnica do pociągania Bahco ( PC-11-19-PS )

Precyzyjna grzbietnica do pociągania Bahco ( PC-11-19-PS )

Ocena produktu 5/5

WOW! Tu też daję 4 gwiazdki, ale tylko dlatego, że nie miałem w rękach oryginału z Japonii. Jestem pod wielkim wrażeniem. Piła jest tak precyzyjna, że po niewielkim treningu może zastąpić bez problemu…

Autor recenzji: Bartłomiej
Data napisania recenzji: 24-05-2018

Nóż Bahco 2449

Nóż do rozbijania II Bahco ( SB-2449 )

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobry nóż. Spełnia wszelkie moje oczekiwania przy pracach ogródkowych jak i w terenie leśnym.

Autor recenzji: Zbigniew
Data napisania recenzji: 14-05-2018



Stołek warsztatowy pneumatyczny wzmocniony Bahco ( BLE305 )

Stołek warsztatowy pneumatyczny wzmocniony Bahco ( BLE305 )

417,27 zł388,00 zł

Stołek warsztatowy z szufladami Bahco BLE305
 

  • Nowy stołek warsztatowy od Bahco - pneumatyczny wzmocniony
  • Wysokość regulowana w zakresie od 635mm do 755mm
  • Miękkie siedzisko Ø355mm pokryte wytrzymałym materiałem winylowym
  • Siedzisko obraca się o 360 °
  • Obciążenie: 136 kg
szt. Do koszyka
pozostało tylko do końca promocji !!
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
 

Wybrane produkty promocyjne

12345
regulamin sklepu internetowegoPayeezy Płatności online
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl