wyszukiwanie zaawansowane
1 » Recenzje2

Filtrowanie

Mobilny Warsztat Festool

  • Festool promocja MW1000

Kontakt

  • PHU Pasja
    NIP: 669-16-60-178
  • E-mail:sklep@pasja.koszalin.pl
  • TelefonObsługa zamówień internetowych: 535 160 750
    Punkt sprzedaży Koszalin: 660 646 053
  • Godziny działania sklepuOd PN do PT 8.00 - 16.00

Produkt dnia

M18 ONEFHIWF1-802X Klucz udarowy 1" 2033Nm akumulatorowy Milwaukee ( 4933459733 )

M18 ONEFHIWF1-802X Klucz udarowy 1" 2033Nm akumulatorowy Milwaukee ( 4933459733 )

3 541,29 zł3 080,92 zł
Oszczędzasz: 13%
szt. Do koszyka
OFERTA JEDNODNIOWA!

Nowy klucz udarowy Milwaukee - Pierwszy na świecie jednocalowy klucz udarowy zasilany akumulatorem. Klucz udarowy 1" z pierścieniem zabezpieczającym - 4933459733 o momencie zrywającym 2400Nm! co pozwala na pracę na śrubach do M42.
Oferta jest ważna tylko do końca dnia i kończy się za:

Recenzje

Okulary ochronne bezbarwne Zekler 30 Clear-HC ( 380600502 )

Okulary ochronne bezbarwne Zekler 30 Clear-HC ( 380600502 )

Ocena produktu 5/5

SUPER OKULARY! Testowaliśmy okulary 3M i Zeklery przez miesiąc, obaj pracownicy stwierdzili że okulary Zekler są dużo bardziej odporne na zarysowania, a wręcz nie rysują się!

Autor recenzji: Radosław
Data napisania recenzji: 24-10-2018

Kombinezon roboczy T/C szary Beta ( 7865 )

Kombinezon roboczy T/C szary Beta ( 7865 )

Ocena produktu 5/5

Produkt jest bardzo dobrej jakości, lekki i wytrzymały.Od kilku lat używam kombinezony robocze BETA i jestem bardzo zadowolony,polecam wszystkim niezdecydowanym.

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 20-09-2018

Piła do cięcia dokładnego dwustronna Bahco ( PC-9-9/17-PS )

Piła do cięcia dokładnego dwustronna Bahco ( PC-9-9/17-PS )

Ocena produktu 5/5

Daję cztery gwiazdki bo nie mam porównania z piłami z górnej półki cenowej. Tak asekurancko trochę :) Co do narzędzia, to za tą cenę otrzymałem świetny sprzęt. Piła tnie równo i czysto. Rzaz ładny, gładki,…

Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za tak obszerną i szczegółową opinię na temat tej piły. Nie bez powodu jest tak szerokie zainteresowanie tym modelem - jak widać sprawdza się wyśmienicie! Pozdrawiamy

Autor recenzji: Bartłomiej
Data napisania recenzji: 24-05-2018

Precyzyjna grzbietnica do pociągania Bahco ( PC-11-19-PS )

Precyzyjna grzbietnica do pociągania Bahco ( PC-11-19-PS )

Ocena produktu 5/5

WOW! Tu też daję 4 gwiazdki, ale tylko dlatego, że nie miałem w rękach oryginału z Japonii. Jestem pod wielkim wrażeniem. Piła jest tak precyzyjna, że po niewielkim treningu może zastąpić bez problemu…

Autor recenzji: Bartłomiej
Data napisania recenzji: 24-05-2018

Nóż Bahco 2449

Nóż do rozbijania II Bahco ( SB-2449 )

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobry nóż. Spełnia wszelkie moje oczekiwania przy pracach ogródkowych jak i w terenie leśnym.

Autor recenzji: Zbigniew
Data napisania recenzji: 14-05-2018



Opalarka 2300W z regulacją temperatury Steinel HG2320LCD ( ST007386 )

Opalarka 2300W z regulacją temperatury Steinel HG2320LCD ( ST007386 )

582,99 zł495,00 zł
Opalarka Steinel HG 2320 LCD to nowoczesna konstrukcja z płynną regulacją temperatury, skutecznym zabezpieczeniem grzałki oraz sygnalizacją ciepła resztkowego. Opalarka świetnie posłuży np. do naprawy uszkodzeń tworzywa sztucznego np.: PP, PPEPDM, PE, PC, ABS, a nawet poliuretanu.
szt. Do koszyka
pozostało tylko do końca promocji !!
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
 

Wybrane produkty promocyjne

12345
regulamin sklepu internetowegoPayeezy Płatności online
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl