wyszukiwanie zaawansowane
1 » Opinie o sklepie2

Filtrowanie

Mobilny Warsztat Festool

  • Festool promocja MW1000

Kontakt

  • PHU Pasja
    NIP: 669-16-60-178
  • E-mail:sklep@pasja.koszalin.pl
  • TelefonObsługa zamówień internetowych: 535 160 750
    Punkt sprzedaży Koszalin: 660 646 053
  • Godziny działania sklepuOd PN do PT 8.00 - 16.00

Produkt dnia

Zestaw wierteł do metalu RedHEX HSS-G TiN 19szt. Milwaukee ( 48894760 )

Zestaw wierteł do metalu RedHEX HSS-G TiN 19szt. Milwaukee ( 48894760 )

182,86 zł155,43 zł
Oszczędzasz: 15%
szt. Do koszyka

Zestaw wierteł do metalu Milwaukee RedHex HSS-G TiN z uchwytem 1/4" z powłoką tytanową redukującą ciepło. Dzięki uchwytowi 1/4" HEX nadaje się do pracy np. z zakrętarkami udarowymi. Kąt natarcia 135* redukuje ślizganie się wiertła na materiale i pozwala w łatwiejszy sposób rozpocząć wiercenie. Dzięki zmiennej geometrii spirali, odprowadzanie skrawanego materiału nie jest żadnym problemem. Wszystko to wpływa na wydłużenie żywotności wiertła.

Oferta jest ważna tylko do końca dnia i kończy się za:

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radosław
  • Data napisania recenzji: 07-09-2019
Dobry kontakt, szybka wysyłka, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Max
  • Data napisania recenzji: 05-09-2019
Polecam zakupy w sklepie PASJA
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 04-09-2019
Polecam, kolejny zakup i kolejna bezproblemowa realizacja zamówienia i zawsze coś ekstra w paczce :) Można się dogadać!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 04-09-2019
Zarówno obsługa klienta jak i jakość narzędzi bdb.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Radek
  • Data napisania recenzji: 06-05-2019
Jest ok!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 30-04-2019
Krótko - polecam - bez problemów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: PPHU WENT
  • Data napisania recenzji: 26-04-2019
Dobra, szybka realizacja i miła obsługa, polecam z czystym sumieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Darek
  • Data napisania recenzji: 19-04-2019
Wzrocowoo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jędrzej
  • Data napisania recenzji: 18-04-2019
Polecam dobry sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 14-04-2019
Jestem zadowolony a produkty nie najtańsze ale za to wysokiej jakości co widać już na pierwszy rzut oka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Martyna
  • Data napisania recenzji: 11-04-2019
Wszystko w najlepszym porządku, miła obsługa :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 10-04-2019
Polecam, otrzymałem wszystkie produkty zgodnie z zamówieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Filip
  • Data napisania recenzji: 08-04-2019
Jak najbardziej OK, szybka realizacja i dobry kontakt
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kristof
  • Data napisania recenzji: 01-04-2019
Wszystko porządku, sklep na medal
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 29-03-2019
Choć dostępność produktu na stronie wskazywała 2-5 dni roboczych towar dotarł do mnie DOPIERO po dwóch tygodniach, ponoć trzeba było go ściągnąć z magazynu z Włoch. W ramach rekompensaty co prawda otrzymałam mały upominek aczkolwiek na przyszłość polecam lepiej opisywać stany swoich produktów!!!
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opinię, postaramy się dołożyć wszelkich starań aby opisy i podane czasy realizacji na stronie miały się ze stanem faktycznym. W 90% asortyment tego producenta jest dostępny w magazynie w Polsce, natomiast pojawiają się czasem rzeczy nietypowe lub bardziej 'rozchwytywane' na które trzeba czasem dłużej poczekać. Pozdrawiamy!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 22-03-2019
SKLEP I OBSŁUGA GODNA POLECENIA!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 17-03-2019
Polecam, fajny sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 13-03-2019
Bardzo polecam, fachowe doradztwo i dobre, konkurencyjne ceny, nie żałuję wydanych dodatkowo pieniędzy na teoretycznie wyłącznie droższe zestawy narzędzi - praktycznie ich jakość jest nieporównywalnie lepsza i zapewne posłużą na lata. Jako nieco bardziej wymagający aczkolwiek wciąż amator - majsterkowicz jestem w pełni zadowolony.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 11-03-2019
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 17-01-2019
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Towar wysokiej jakości . Polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 16-01-2019
Bardzo dobry sklep, konkretny rabat przy zakupie większej ilości produktu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 14-01-2019
SUPER SKLEP! POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 30-11-2018
Profesjonalny sklep z profesjonalnym sprzętem. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: czeslaw
  • Data napisania recenzji: 29-11-2018
sklep oceniam na bardzo wysokim poziomie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 05-08-2018
Towar zgodny z opisem, choc dostawa wydłużyła się , towar zamówiono u producenta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 02-08-2018
Towar super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 01-08-2018
Wszystko jest ok towar jak w opisie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 03-07-2018
Bardzo dobry sklep.Profesjonalna informacja o oferowanym towarze.Dobra cena-najlepsza na rynku.Szybka dostawa..Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 02-07-2018
Towar dostarczony w we właściwym czasie , obsługa konkretna i kompetentna , nic nie pozostaje jak polecić ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 24-06-2018
Polecem - towar zgodny z opisem, bardzo dobra obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ryszard
  • Data napisania recenzji: 18-06-2018
Bardzo dobry sklep z narzędziami, konkurencyjne ceny, dodatkowy rabat myślę że wrócę, a raczej na pewno. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 16-06-2018
Wszystko w porządku, duży wybór porduktów, super obsługa - polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: łukasz
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
Towar zgodny z opisem, dobra cena Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 22-05-2018
Narzędzia Bahco -najwyższa jakość. Cena - no cóż -wysoka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: krzem
  • Data napisania recenzji: 21-05-2018
Dobry kontakt telefoniczny z obsługą sklepu! Pan rzeczowo odpowiedział na wszelkie pytania. Bardzo pozytywne wrażenie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
Towar zgodny z moimi oczekiwaniami. Sklep godny polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 06-05-2018
Jak najbardziej wszystko OK, śmiało można polecić. Konkurencyjne ceny i fachowa obsługa. Pan obsługujący bardzo miły, dostałem również dodatkowo próbki past i krążków ściernych do testów gratis, fajna sprawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystian
  • Data napisania recenzji: 24-04-2018
Wszystko OK, bardzo dobre ceny produktów. POLECAM!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 24-04-2018
Siekiera bahco 2.3kg Średnio osadzona ,słaba jakość stali Jedynie to to że ktoś oferuje coś takiego na polski rynek w przystępnej cenie ...drugi raz bym nie kupił Poza tym obsługa sklepu ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 13-04-2018
Jak najbardziej sklep godny polecenia!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartek
  • Data napisania recenzji: 10-04-2018
Ok polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Szabubaba
  • Data napisania recenzji: 05-04-2018
Wszystko super, duży wybór, dobre ceny i błyskawiczne przesyłki To czego oczekiwałem dostałem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 05-04-2018
super zakup
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 26-03-2018
fajny kontakt, otwarci na negocjacje, jednym słowem profesjonalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 14-03-2018
Super sklep, szybka realizacja, gorąco polecam. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z oferty sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 13-03-2018
Sklep i obsługa warte polecenia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:


Mobilny warsztat MW 1000 - stół warsztatowy Festool ( 203802 )

Mobilny warsztat MW 1000 - stół warsztatowy Festool ( 203802 )

3 156,52 zł2 943,00 zł
Przenośny stół warsztatowy Festool MW1000 - wszystko czego potrzebujesz, warsztat, który można zabrać ze sobą. Jest niezwykle łatwy w transporcie, dzięki czemu możesz zabrać ze sobą miejsce pracy i narzędzia, gdziekolwiek jesteś - na miejscu, do klientów, GDZIEKOLWIEK! Jest również prosty w montażu i demontażu - natychmiast gotowy do użycia! Wersja kompletna.
szt. Do koszyka
pozostało tylko do końca promocji !!
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
 

Wybrane produkty promocyjne

12345
regulamin sklepu internetowegoPayeezy Płatności online
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl